Over "Het Pareltje"

Mijn Verhaal

Steeds vaker hoor ik vrouwen die zich afvragen of dit het nu allemaal is. Druk met gezin, familie, vrienden, vereniging, clubs…. Noem maar op. Ondertussen houden ze wel tien ballen tegelijk in de lucht. Niemand is gemaakt om aan zoveel verplichtingen te voldoen. Niemand is geboren om opgebrand en uitgeblust het leven te leven. Zo heeft God het niet bedoeld en zo hoeven wij het ook niet te doen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Jenny en ben inmiddels 50 jaar. Moeder van 3 kinderen en
met een verlangen vrouwen te helpen om balans en evenwicht in hun
leven te krijgen. Rust waar iedereen naar op zoek lijkt te zijn te leren aan
de hand van gesprekken, creatieve handelingen etc.

Waar komt de naam "Het Pareltje" vandaan?

Regelmatig krijg ik die vraag of hoe het is ontstaan. Na jaren heel veel ballen gelijk te willen vasthouden, met de nodige angst om fouten te maken, het niet goed te doen, vergelijken etc. raakte ik in een Burn-out. Ik kon het zelf niet geloven, maar de arts stelde de diagnose. Ik hoopte dan ook met wat medicatie gewoon verder tekunnen. Dat ging een tijdje goed, maar al gauw belande ik weer in het zelfde balletjes hooghouden systeem. Met gevolg….. ik ging keihard onderuit. Ik kon niets meer. Alleen huilen en mij zo verschrikkelijk moe voelen. Ik moest wel alles loslaten.

En dan krijg je tijd om na te denken ......

Tijd om dingen te zien die je nooit zou hebben ontdekt als je door was
gegaan. In die periode ben ik mijn creatieve talenten weer gaan
ontdekken en het kamertje waar ik mij kon uitleven vond ik een Pareltje.
Ik leerde patronen herkennen en doorbreken. Doelen stellen, maar het
allerbelangrijkste: wie ik zelf was zonder al die ballen. Dit heeft echt jaren gekost. Jaren van steeds weer omhoog klimmen, verder komen, terug zakken en weer terug komen.

Eigen Ervaring.....

Met de wetenschap van eigen ervaring, plus de opleidingen die ik daarna
mocht doen, heb ik geleerd dat de meeste struikelblokken van het heden
een uitwerking zijn van de vroegere kinderjaren. Ik kom dit dan ook heel
veel tegen in de praktijk. Ik mag met veel plezier en meeleven vrouwen
begeleiden in het proces van groeien tot bloeien. Dit met “coach-gesprekken” en ook met creatieve opdrachten.

...en een vast Geloof

Ik geloof dat God de vrouw met een bijzonder doel voor deze maatschappij en onze omgeving heeft geschapen. Om dat te ontdekken betrek ik God ook bij de gesprekken en creatieve stappen. Wij zijn Parels in de ogen van God en we kunnen weer opstaan en gaan schitteren voor de Heere.

"Het Pareltje" Creatieve Therapie en Coaching is....

Creatieve Therapie is heel breed. Wij zoeken samen naar een mogelijkheid. Zo kan het zijn dat u helemaal niets met creatief hebt, maar wel graag schrijft. Of juist graag tuiniert. Kookt, bakt, of wandelt.

“Puur en Persoonlijk”
” Enthousiast en Gedreven”
” Jezelf Zijn en Jezelf Blijven “

Wat kan Het Pareltje voor jou betekenen?

Puur en Persoonlijke begeleiding
Anders dan zakelijke afspraken
Resultaat altijd persoonlijk
Enthousiast en gedreven
Leerzame inzichten en processen
Toegankelijk voor iedere volwassene
Jezelf zijn en blijven
Eigentijds en eigenzinnig

Wij zijn Parels in de ogen van God en we kunnen weer opstaan en gaan schitteren voor de Heere.