TotalBalance

Coaching vanuit bijbelse normen en waarden.

Een paar jaar terug kwam ik in aanraking met TotalBalance. TotalBalance staat voor werken vanuit bijbelse normen en waarden, kwaliteit, betrouwbaarheid en (geestelijke) diepgang. Daarnaast staat zij voor een persoonlijke, doelgerichte en praktische aanpak van werken. Toen had ik meteen zoiets als: Dat wil ik ook!!! 

Trots kan ik dan ook vermelden dat ik op 25 september 2020 mijn certificaat als coach heb mogen ontvangen. Graag sta ik je dan ook met raad en daad tezijde in moeilijke en donkere periodes. Door middel van de effectieve en levensveranderende TotalBalance Methode geef ik je de handvatten en de tools om verder te komen. 

Ben je moe? Of zit je in een burn out?

Kijk alvast deze video en volg de gratis minitraining van TotalBalance.

Doe de gratis balanstest.

Weet jij al wie je bent en wat je wilt? Ben je op zoek naar een goede balans tussen werk en privé?

Of wil je meer energie? De TotalBalance Test geeft je inzicht op welke gebieden jij je leven op orde hebt en waarin je nog wel wat coaching, bemoediging en inspiratie zou kunnen gebruiken.

Vul het formulier in en ontvang gelijk een downloadlink.

Bij Het Pareltje zijn uw gegevens veilig en worden alleen gebruikt in relatie met uw bericht. U ontvangt alleen van ons een mail ter bevestiging. Uw naam en email worden niet bewaard.